CostSaver
ger dig betalt

Resultat och snabb betalning kräver aktivitet och kommunikation. Preventia börjar arbeta manuellt och individuellt på samtliga inkassokrav samma dag som de förfaller. CostSaver är samlingsnamnet på vår unika och aktiva arbetsmetod. 

Så funkar CostSaver

CostSaver aktiveras på samtliga förfallna inkassokrav för att du ska få betalt och för att din kund ska slippa ytterligare kostnader och en eventuell betalningsanmärkning. 

Personlig dialog med kunden

En av våra expertrådgivare tar kontakt med din kund för att tillsammans komma fram till snabbast väg till betalning. CostSaver hjälper alla dina kunder som vill bli hjälpta.

Analys och rekommendationer

Inom fyra dagar sorterar CostSaver ut de kunder som inte har tänkt att göra rätt för sig. Vi återkopplar omgående till dig med en rekommendation om vilken åtgärd som bäst säkrar din betalning, utifrån din kunds förutsättningar.

Dokumenterad effekt

CostSaver ökar antalet betalningar med 42 procent före betalningsföreläggande. Det innebär mer pengar till dig och mindre kostnader för din kund. CostSaver som arbetsmetod är direkt nödvändig för att säkerställa ert kassaflöde.

Vi gör det vi säger, och vi står för
det vi gör

Preventia tillämpar fullständig transparens och du kan enkelt följa våra rådgivares arbete via PreventiaOnline. Du tar del av samtliga händelser, noteringar och överenskommelser. Enkelt, tryggt och ärligt.

Snabbare betalt

CostSaver innebär att vi tar personlig kontakt med din kund för att reda ut varför betalning uteblivit, och hur du får betalt så snabbt och enkelt som möjligt.

Mindre arbete

CostSaver minimerar din arbetsinsats. Vi sköter all kontakt med din kund, och ger dig enkla och tydliga rekommendationer om betalning ändå uteblir.

Hjälper dina kunder

CostSaver värnar om din kund och framtida affärer även om de har ”missat” att betala. Vi hjälper alla dina kunder som vill ta emot hjälp och göra rätt för sig.

Vad tycker våra kunder?

Frågor och svar om CostSaver

CostSaver är vår arbetsmetod som är integrerad i vårt arbetssätt och vår filosofi. Det är inte tillräckligt att skicka ett brev för att få betalt, därav arbetar vi manuellt och individuellt på varje förfallet inkassokrav för att ni skall få betalt.

CostSaver kostar inget extra.

Det enda som krävs för att CostSaver skall tillämpas i sin helhet är mobiltelefonnummer och epost.

I de fall CostSaver inte resulterar i betalning görs en grundlig solvenskontroll och därefter ger vi er en rekommendation för nästa åtgärd att ta ställning till.

CostSaver pågår i 4-6 dagar där kontakt etableras med samtliga kunder som inte medvetet håller sig undan.

CostSaver har en dokumenterad högre lyckandegrad om 42% innan betalningsföreläggande.

Vi tillämpar total transparens i vårt arbete både mot er och er kund. Ni kan följa CostSavers samtliga steg och ta del av all information i ärendet genom PreventiaOnline.

CostSaver är unikt för Preventia Finans. För oss är det en självklarhet att tillämpa CostSaver i varje ärende oavsett storlek på fordran eller status på er kund. Det sker alltid kostnadsfritt och ni kan följa samtliga steg i varje ärende. Vi arbetar alltid för att ni skall få snabb betalning och att er kund skall slippa ytterligare avgifter och betalningsanmärkning, har ni det så har ni CostSaver med ert nuvarande inkassobolag.

Kontakta oss!

Berätta för oss om dina utmaningar, så berättar vi hur CostSaver kan hjälpa dig att lösa dem.

Kontakta oss

Ring eller maila oss så hjälper vi er​

Viktigt meddelande!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Preventia använder cookies för att ge dig bästa tänkbara upplevelse