Elräkningen betald, nu och i framtiden

Preventia har inte bara inkassobranschens högsta och snabbaste lösningsgrad. Vi kan också lova dig en kravhantering som är utformad specifikt för energiproducenter.

Specialist på energiinkasso

Preventia har expertis och lång erfarenhet av energifordringar. Tillsammans med våra uppdragsgivare, har vi arbetat fram en tydlig och aktiv process som ger dig betalt samtidigt som vi strävar efter att undvika frånkoppling av elen.

Snabba resultat

Preventias höga och snabba lösningsgrad är ett resultat av vår unika mix av tanke och handling. Dels en ovanligt långsiktig inställning till kravhantering, dels en aktiv, transparent och hjälpsam arbetsmetod. Vi tar kontakt med varje abbonent och löser situationen tillsammans.

Varaktiga resultat

Preventia arbetar för att du ska ha betalande kunder både nu och i framtiden. Med aktiv, hjälpsam och personlig dialog hjälper vi dina kunder att undvika extra kostnader och betalningsanmärkningar.

Vi väntar inte på att din abonnent ska betala

Omgående individuell kontakt är den enskilt viktigaste åtgärden för att din abonnent ska betala och prioritera framtida elräkningar. Vårt unika arbetssätt CostSaver besparar dig och dina abonnenter tid, arbete och pengar.

Vad innebär aktiv kravhantering?

Kontakta oss för en skräddarsydd lösning!

Alla våra uppdragsgivare vill ha en inkassopartner som aktivt arbetar för att de ska få betalt. Det som skiljer dem åt är interna rutiner och önskemål. Preventia utformar gärna den lösning som passar just ditt företag. 

Intresserad av offert?

Fyll i nedan information eller ring oss på 031 – 10 20 00

Kontakta oss

Ring eller maila oss så hjälper vi er​

Viktigt meddelande!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Preventia använder cookies för att ge dig bästa tänkbara upplevelse