Snabb och hållbar kravhantering

Preventia har inkassobranschens högsta och snabbaste lösningsgrad. Vi lovar dig en aktiv kravhantering som tryggar din likviditet både nu och över tid.

Snabba betalningar

Preventias höga och snabba lösningsgrad är ett resultat av vår unika mix av tanke och handling. Dels en aktiv och transparent arbetsmetod, dels en ovanligt hållbar inställning till kravhantering.

Varaktiga resultat

Preventia arbetar för att du ska ha betalande kunder både nu och i framtiden. Med aktiv, hjälpsam och personlig dialog hjälper vi dina kunder att undvika extra kostnader och betalningsanmärkningar.

Aktiv samarbetspartner

Preventia arbetar manuellt med varje ärende. Det är vi ensamma om i Sverige. Istället för att vänta på att din kund ska betala, tar vi kontakt och hittar snabbaste vägen till betalning, tillsammans med din kund.

Nyckeln till
framgång

Resultat och snabb betalning kräver aktivitet och kommunikation. Därför arbetar vi alltid enligt CostSaver, vår unika arbetsmetod för inkasso. Den ger snabba och hållbara resultat för både dig och din kund.

Vad innebär aktiv kravhantering?

Kunder som betalar, nu och i framtiden

Med aktivt och lösningsorienterat arbete på samtliga förfallna inkassokrav hjälper vi din kund att undvika ytterligare avgifter och betalningsanmärkningar. 

Fråga oss om inkasso!

Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och dina kunder se till så att fakturorna blir betalda.

Intresserad av offert?

Fyll i nedan information eller ring oss på 031 – 10 20 00

Kontakta oss

Ring eller maila oss så hjälper vi er​

Viktigt meddelande!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Preventia använder cookies för att ge dig bästa tänkbara upplevelse