Hyran betald, nu och i framtiden

Preventia har inte bara inkassobranschens högsta och snabbaste lösningsgrad. Vi kan också lova dig en kravhantering som är utformad specifikt för fastighetsägare.

Specialist på hyresinkasso

Preventia har expertis och erfarenhet från både privata och offentliga fastighetsägare. Tillsammans med dessa uppdragsgivare har Preventia arbetat fram en tydlig och aktiv arbetsmetod som strävar efter att undvika kostsamma avhysningsprocesser.

Snabba betalningar

Preventias höga och snabba lösningsgrad är ett resultat av vår unika mix av tanke och handling. Dels en ovanligt hållbar inställning till kravhantering, dels en aktiv och transparent arbetsmetod. Vi tar kontakt med varje hyresgäst och ordnar snabbast möjliga betalning.

Varaktiga resultat

Preventia arbetar för att du ska ha betalande hyresgäster både nu och i framtiden. Med aktiv och personlig dialog hjälper vi dina hyresgäster att undvika extra kostnader, betalningsanmärkningar och avhysningar. Alla som behöver och vill ha hjälp ska få hjälp.

Vi väntar inte på att din hyresgäst ska betala

Omgående individuell kontakt är den enskilt viktigaste åtgärden för att din hyresgäst ska betala och prioritera dina framtida hyror. Vårt unika arbetssätt CostSaver besparar dig och dina hyresgäster tid, arbete och pengar.

Vad innebär aktiv kravhantering?

Oönskade hyresgäster?

Preventia hjälper till med fri juridisk rådgivning och hantering av olovlig andrahandsuthyrning eller störningar. Vi arbetar förebyggande inom hyres- och fastighetsjuridik och agerar ombud i såväl hyresnämnd som domstol. Om avhysning blir nödvändig, arbetar vi skyndsamt, med lokalt utvalda delgivningsmän.

Några av våra kunder

Kontakta oss för en skräddarsydd lösning!

Alla våra uppdragsgivare vill ha en inkassopartner som aktivt arbetar för att de ska få betalt. Det som skiljer dem åt är interna rutiner och önskemål. Preventia utformar gärna den lösning som passar just dig.

Intresserad av offert?

Fyll i nedan information eller ring oss på 031 – 10 20 00

Kontakta oss

Ring eller maila oss så hjälper vi er​

Viktigt meddelande!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Preventia använder cookies för att ge dig bästa tänkbara upplevelse